over ons

Software die verder gaat dan code

Beer n tea maakt niet zómaar software. Want ook al zijn we echte development-nerds, goede software beperkt zich niet tot code. Ook over de achterliggende techniek, het design, het gebruiksgemak en de exploitatie ervan moet goed worden nagedacht. Of we nou aan de slag gaan met een webapplicatie, SaaS-product of API-koppeling, de vraag “wat levert het precies op?” zoemt bij ons altijd in het achterhoofd.

Lees ons verhaal

Hoe je ons mag beschrijven? Noem ons gerust een club van sociale nerds.

We zijn een stelletje bevlogen vakidioten met ieder zijn of haar expertise. Samen bouwen we aan complexe en uitdagende digitale projecten. En wat krijg je als je die groep sociale nerds in één toffe kantoorruimte in hartje Breda zet? Mooie producten, scherpe resultaten, creatieve gouden eieren en… flink wat gezellige chaos op de vrijdagmiddagborrel.

Ons team
Join the team
Our cup of tea

Wij zijn creatieve software ontwikkelaars met een heldere kijk op de creatie en exploitatie van digitale producten.

Niet alleen helpen we menig klant verder met het automatiseren van hun bedrijfsprocessen, we maken en exploiteren ook succesvolle SaaS producten die we zelf bedenken in het Beer n tea creative lab. Dat stilt onze honger als creatieve software pioniers en biedt ons het inzicht en de kennis om het ook voor jou als opdrachtgever beter te doen. Dus, software ontwikkelaars mét verstand van zaken.

Webapplicaties

We maken web-based applicatie software voor tal van toepassingen. Ideaal om bedrijfsprocessen te automatiseren en te standaardiseren. Denk bijvoorbeeld aan een online planningstool.

Internetplatformen

Complexe websites met een afgeschermde digitale omgeving voor gebruikers, daar weten we wel raad mee. Deze internetplatformen helpen je om persoonlijke informatie aan gebruikers te koppelen. Ticket sales of crowdfundingplatformen zijn daar voorbeelden van.

Mobiele apps

Met een native app kan je de interactie opzoeken of extra beleving toevoegen voor de gebruiker of consument. GPS, camera, offline gebruik, koppelingen met smart devices - we helpen je graag met alle mogelijkheden voor mobiele apps voor iOS en Android.

API-koppeling

Twee verschillende software applicaties met elkaar laten praten? Soms is dat wel zo makkelijk. Door middel van slimme API-koppelingen maken we dat mogelijk.

Hardware

Een vreemde eend in de bijt in dit rijtje, maar daarom niet minder belangrijk: hardware. Dankzij onze interesse in software en elektrotechniek kunnen we ook de bijpassende hardware in elkaar sleutelen. Prototypes of slimme meters die we op onze digitale producten aansluiten, bijvoorbeeld.

Onze klanten

Met trots zijn wij development partner van deze organisaties.

Het liefst noemen we ze geen klanten, maar echte partners. Met de meesten werken we al jaren samen, als verlengstuk van hun organisatie, om met innovatieve software impact te maken op de business.

0 bubbles popped